HD 6850 BIOS ile fan hızı nasıl ayırlanır?

Mangal_EYC

Centipat
Yer
Ahşap Parke
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, elimde ASUS'un HD 6850 DirectCU v2'si var. Bu ekran kartına Radeon BIOS Editor kullanarak fan hızı ayarlayıp yükledim fakat fan hızları değişmedi. Birkaç kere denedim fakat nafile. Acaba önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Bu ekran kartının BIOS'undan fan hızlarını nasıl değiştirebilirim?

Normalde MSI Afterburner kullanıyorum.

759-front.small.jpg

Ekran kartının görseli.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner'daki ayarlar sekmesinden yapılabilir, veya Radeon Software üzerinden de yapılabilir belki.

Tek fanlı bir kart olduğu için çift veya üç fanlı kartlara göre soğutması daha kısıtlı olduğu için ayar yapması daha zor olacaktır.

MSI Afterburner'daki ayarlar sekmesinden yapılabilir, veya Radeon Software üzerinden de yapılabilir belki.

Tek fanlı bir kart olduğu için çift veya üç fanlı kartlara göre soğutması daha kısıtlı olduğu için ayar yapması daha zor olacaktır.

Hocam zaten belirttiğim gibi MSI Afterburner üzerinden bir profil oluşturup öyle kullanıyorum AMD bu karta yeni sürücü çıkartmadığı için fan sekmesi yok.

Hocam zaten belirttiğim gibi MSI Afterburner üzerinden bir profil oluşturup öyle kullanıyorum AMD bu karta yeni sürücü çıkartmadığı için fan sekmesi yok.

BIOS detayını bilemiyorum, NVIDIA kartlarda NVFlash ile VBIOS değiştirebiliyor ama AMD'de böyle bildiğim bir program yok.

MSI Afterburner'dan yapmak eğer Radeon Software'da da yoksa tek seçenek gibi.

BIOS detayını bilemiyorum, NVIDIA kartlarda NVFlash ile VBIOS değiştirebiliyor ama AMD'de böyle bildiğim bir program yok.

MSI Afterburner'dan yapmak eğer Radeon Software'da da yoksa tek seçenek gibi.

Aslında AMD'ninde programı var Radeon BIOS editor diye ama kaç kere denesemde fan hızlarını değiştiremedim.

Aslında AMD'nin de programı var Radeon BIOS Editor diye ama kaç kere denesem de fan hızlarını değiştiremedim.

Genelde herkes MSI Afterburner'dan veya ekran kartı sürücüsünden oynuyor o ayarla, BIOS da iyi denemeymiş. Ama olmuyorsa MSI Afterburner'dan devam edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı