HD 6850 FiveM performansı

İşletim sistemi
Windows 10

omerfaruk37

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. Sistemimde ASUS HD 6850 ekran kartı, 4 GB RAM, Intel Quad 6600 işlemci var. GTA 5 Fivem720p Low ayarlarda kaç FPS alırım?

15 20 alırsın oynadığın servere bağlı rx550 4gb 8gb ram i3 9100f ile ben 40 50 alıyorum 1920x1080 de düşün yani

4 GB RAM ile çok fazla drop yersiniz kendimden biliyorum. 6 GB RAM kullanıyordum deli gibi drop yiyordum. 12 GB yaptım düzeldi. O sistem ile oynamazsınız anlayacağınız.

4 GB RAM ile çok fazla drop yersiniz kendimden biliyorum. 6 GB RAM kullanıyordum deli gibi drop yiyordum. 12 GB yaptım düzeldi. O sistem ile oynamazsınız anlayacağınız.

Hocam ekran kartımı R7 240 ile değiştirsem kaç FPS alırım ramide 6 GB yapabilirim anakartım bu kadar destekliyor.

Hocam ekran kartımı R7 240 ile değiştirsem kaç FPS alırım ramide 6 GB yapabilirim anakartım bu kadar destekliyor.
Hocam 6 GB RAM ile her türlü drop yersiniz ben yiyordum ve benim kartım GT 1030'du ona rağmen droplar yiyordum. FiveM çok sıkıntılı bir platform açıkçası.

Hocam 6 GB RAM ile her türlü drop yersiniz ben yiyordum ve benim kartım GT 1030'du ona rağmen droplar yiyordum. FiveM çok sıkıntılı bir platform açıkçası.

Peki sağ ol hocam o zaman yeni bir sistem toplama zamanı gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…