HD 6850 FiveM performansı

İşletim sistemi
Windows 10

omerfaruk37

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar. Sistemimde ASUS HD 6850 ekran kartı, 4 GB RAM, Intel Quad 6600 işlemci var. GTA 5 Fivem720p Low ayarlarda kaç FPS alırım?

15 20 alırsın oynadığın servere bağlı rx550 4gb 8gb ram i3 9100f ile ben 40 50 alıyorum 1920x1080 de düşün yani

4 GB RAM ile çok fazla drop yersiniz kendimden biliyorum. 6 GB RAM kullanıyordum deli gibi drop yiyordum. 12 GB yaptım düzeldi. O sistem ile oynamazsınız anlayacağınız.

4 GB RAM ile çok fazla drop yersiniz kendimden biliyorum. 6 GB RAM kullanıyordum deli gibi drop yiyordum. 12 GB yaptım düzeldi. O sistem ile oynamazsınız anlayacağınız.

Hocam ekran kartımı R7 240 ile değiştirsem kaç FPS alırım ramide 6 GB yapabilirim anakartım bu kadar destekliyor.

Hocam ekran kartımı R7 240 ile değiştirsem kaç FPS alırım ramide 6 GB yapabilirim anakartım bu kadar destekliyor.
Hocam 6 GB RAM ile her türlü drop yersiniz ben yiyordum ve benim kartım GT 1030'du ona rağmen droplar yiyordum. FiveM çok sıkıntılı bir platform açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı