HD 6850 Hala Alınır mı ?

Kendi sistemimde kullanıyorum. Arkadaşın soba tabiri çok yanlış olmuş. HD6850 2 gb versiyonunu kullanıyorum. Shappire marka. Sistemim i5 4460, Gigabyte H97N-Wifi, 4*2 Gskill 1600 mhz cl9 ddr3, Kingston 120 gb ssdnow, fsp 600 watt 80 plus sertifikalı güç kaynağı, Philips 226V model Full HD dvı arabirimli monitör. Bu sistemde full hd çözünürlükte stabil ve akıcı bir şekilde gta 5 de oynadım, ets 2 tarzı simulasyon oyunları da oynadım. Ekran kartının masaüstü sıcaklığı 45-50, tam yükte 60-65 derece arası. Arkadaşın soba diye tabir ettiği kart sanırsam hiç hava almayan, fansız eski bir kasadaki değerleridir herhalde. Ben bu sistemde kullanıyorum 2 yıldan fazla oldu, herhangi garantilik bir problem dahi çıkarmadı. Temizini bulduktan sonra alabilirsin.

Bende de HD 6790 var. Güncel tüm oyunları ayarları kısarak oynayabiliyorum. Full HD. Kullanılabilir mi ? Evet, kesinlikle. Alınırmı ? Kesinlikle hayır. Bu arada HD 6850 in rakibi R7 250x tir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı