HD 6850 için 75 derece nasıl?

Valorant için daha güçlü işlemci gerekiyor, tahminimce E5450 falan anca yeter hatta o bile yetişemez o oyuna. HD 6850 kendini tam kapasite kullanamadığı için Q9400 ile kullanıldığında ortalama 45 - 50 FPS ile oynanıyor.
 
GTA 5'te 900P High ayarlarda 30FPS'in altına düşmüyor. En yüksek ayarlarda Zula oynuyorum sıkıntısız. Sadece Chunklar 12'de olmak üzere OptiFine'ın sunduğu en yüksek ayarlarda Minecraft oynayabiliyorum. Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux orta ayarlarda sabit 60FPS alıyorum. Bu şekilde :) hatta Zula ve Minecraft oynarken karta Underclock yapıyorum, 600 çekirdek 500 bellek frekansı ile oyun oynuyorum. Bu şekilde kart daha az ısınıyor.
 
Son düzenleme:
GTA 5'te 900P High ayarlarda 30FPS'in altına düşmüyor. En yüksek ayarlarda Zula oynuyorum sıkıntısız. Sadece Chunklar 12'de olmak üzere en OptiFine'ın sunduğu en yüksek ayarlarda Minecraft oynayabiliyorum. Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux orta ayarlarda sabit 60FPS alıyorum. Bu şekilde :) hatta Zula ve Minecraft oynarken karta Underclock yapıyorum, 600 çekirdek 500 bellek frekansı ile oyun oynuyorum. Bu şekilde kart daha az ısınıyor.
Underclock?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı