HD 6850 vs GTX 750 Ti

Evet izlediğim videolardan anladığım kadarıyla GTX 750 Ti 10 FPS falan daha fazla veriyor 6850'ye göre ki 6850 1 GB 750 Ti 2 GB. Bir de UserBenhmark sitesi izlediğim videolara benzer sonuçlar gösteriyor, UserBechmark sitesi neden yasaklı ki?

@Yiğitt35 hocam siz ne düşünüyorsunuz merak ettim?

GTX750 Ti'ı kullanmadım ama HD6850'yi kullandım. GTX750 Ti hem daha yeni sürücülerle destekleniyor, hem daha güncel, hem daha verimli hem de mimarinin vermiş olduğu saf performans var. Yani GTX750 Ti'ı aslında öne geçiren şeyin mimarisi olduğunu düşünüyorum, 28nm ile 40nm karşı karşıya sonuçta :) 28Nm'ye daha fazla transistör sığdırırsınız ve performansı SP sayısı daha az olmasına rağmen artırabilirsiniz. Sorunuzun cevabı GTX750 Ti yani, arkadaşların da dediği gibi.

Hocam 750 bir tık daha iyi, ayrıca HD'lerin bozulma ihtimali var.

Nasıl yani hocam her kartın bozulma ihtimali var zaten bakımını yapmazsan?

GTX750 Ti'ı kullanmadım ama HD6850'yi kullandım. GTX750 Ti hem daha yeni sürücülerle destekleniyor, hem daha güncel, hem daha verimli hem de mimarinin vermiş olduğu saf performans var. Yani GTX750 Ti'ı aslında öne geçiren şeyin mimarisi olduğunu düşünüyorum, 28nm ile 40nm karşı karşıya sonuçta :) 28Nm'ye daha fazla transistör sığdırırsınız ve performansı sp sayısı daha az olmasına rağmen artırabilirsiniz. Sorunuzun cevabı GTX750 Ti yani, arkadaşların da dediği gibi.

User bnchmark sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

youtube den oyun videolarını izleyin vasra tabi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı