HD 6850'ye işlemci ve anakart önerisi

exsoso10

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimdeki ekran kartı HD 6850 bu ekran kartına önerebileceğiniz 700 TL civarı en iyi işlemci ve anakart nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bile işini görür.

Daha iyiside bunlar var.

Arkadaşa katılıyorum.

İşlemci olarak ise Q9400 olabilir.

Arkadaşa katılıyorum.

İşlemci olarak ise Q9400 olabilir.
Hali hazırda sistemim q9500 ve DDR2 anakartım var zaten. Yükseltmek istiyorum. Daha iyi bir sisteme geçmek için. Daha yüksek önerileriniz var mı?

Hali hazırda sistemim Q9500 ve DDR2 anakartım var zaten. Yükseltmek istiyorum. Daha iyi bir sisteme geçmek için. Daha yüksek önerileriniz var mı?

LGA775'de Quad serisinden başka üstün işlemci yok, Soket'i tamamen değiştirmeniz gerek yükseltmek yerine ben komple yeni bilgisayar alırdım.

Daha mantıklı değil mi öylesi?

Hocam o sistem maksimum yükseltmeyi görmüş zaten daha fazla yükseltemessiniz direk yeni bilgisayar alın bence

Sadece Q9650 son yükseltme için ama o Internet'te gereksiz pahalıydı sanırım bulursanız alırsınız artık ama ben olsam yükseltmezdim yeteri kadar iyi bence o sistem Q9500 ile Q9650 arasında GHz dışında farklılık olacağını sanmıyorum, bir de önbellek var önbellek ise çok önemli bir şey değil.

Hocam o sistem maksimum yükseltmeyi görmüş zaten daha fazla yükseltemessiniz direk yeni bilgisayar alın bence
Yeni bir bilgisayar dizeceğim ama ekran kartına göre dizmek istiyordum. Bu ekran kartına göre bana yeni bir sistem önerir misiniz?

Yeni bir bilgisayar dizeceğim ama ekran kartına göre dizmek istiyordum. Bu ekran kartına göre bana yeni bir sistem önerir misiniz?

Hocam o ekran kartına göre en uygun sistem zaten elinizde daha fazla yükseltirseniz işlemci hızlı çalışır ama ekran kartı yavaş olur darboğaz sıkıntısı olur hiç yükseltmeyin o sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…