Bu bile işini görür.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Daha iyiside bunlar var.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Q6600 BSEL mod ile 3GHz oluyor, ben HD5770 ile denediğimde darboğaz yağmıyordu muhtemelen yeterli olacaktır.Arkadaşa katılıyorum.
İşlemci olarak ise Q9400 olabilir.
Hali hazırda sistemim q9500 ve DDR2 anakartım var zaten. Yükseltmek istiyorum. Daha iyi bir sisteme geçmek için. Daha yüksek önerileriniz var mı?Arkadaşa katılıyorum.
İşlemci olarak ise Q9400 olabilir.
Hali hazırda sistemim Q9500 ve DDR2 anakartım var zaten. Yükseltmek istiyorum. Daha iyi bir sisteme geçmek için. Daha yüksek önerileriniz var mı?
Daha mantıklı değil mi öylesi?LGA775'de Quad serisinden başka üstün işlemci yok, Soket'i tamamen değiştirmeniz gerek yükseltmek yerine ben komple yeni bilgisayar alırdım.
Daha mantıklı değil mi öylesi?
Yeni bir bilgisayar dizeceğim ama ekran kartına göre dizmek istiyordum. Bu ekran kartına göre bana yeni bir sistem önerir misiniz?Hocam o sistem maksimum yükseltmeyi görmüş zaten daha fazla yükseltemessiniz direk yeni bilgisayar alın bence![]()
Yeni bir bilgisayar dizeceğim ama ekran kartına göre dizmek istiyordum. Bu ekran kartına göre bana yeni bir sistem önerir misiniz?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.