Tamam da sorun neyden kaynaklı acaba? Psu 400w ondan mıdır ki yoksa işlemci darboğazından mı? Fps 80den 5e bile düştüğü oluyor oyun efektleri artınca256 Bit almış olmanız maalesef ki kasmasını önleyemez, kasma sorunu ekran kartının her özelliğinden kaynaklanabilecek bir şey.
Intel Xeon 5460 3.16 GHz işlemci almayı düşünüyorum hocam benim işlemcime göre farkeder mi fps oranı?O işlemci ile o ekran kartı sıkıntı çıkarabilir ki zaten işlemcin artık yetersiz.
Tam bütçe nedir? FPS arttırmak istiyorsanız daha çok GPU değiştirmeye bakın.Intel Xeon 5460 3.16 GHz işlemci almayı düşünüyorum hocam benim işlemcime göre farkeder mi fps oranı?
500 TL tam bütçe. Ben işlemci ve psu değiştirmeyi düşünüyorum sorun çözülsün diye. Kimisi de ramden kaynaklı diyor öyleyse direkt anakartı değiştirmem lazim baştan dizmek de zor her şeyi 8 GB Ram Online oyunlara yeterli olmalı benceTam bütçe nedir? FPS arttırmak istiyorsanız daha çok GPU değiştirmeye bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.