ÖMER FARUK YALDIZ Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar sistemim bu, Radeon HD 6870 1GB 256 Bit ekran kartı. Rahat çalıştırmak için hangi PSU tercihi yapabilirim? -Gigabyte GA-M68MT-S2 anakart. -AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80 GHz. -4 GB RAM. -64 Bit. -1TB HDD.
Arkadaşlar sistemim bu, Radeon HD 6870 1GB 256 Bit ekran kartı. Rahat çalıştırmak için hangi PSU tercihi yapabilirim? -Gigabyte GA-M68MT-S2 anakart. -AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80 GHz. -4 GB RAM. -64 Bit. -1TB HDD.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 2 Ocak 2021 #2 Bütçe?
ÖMER FARUK YALDIZ Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 Mr. Edri dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 350 TL
S sevecen69 Kilopat Katılım 18 Nisan 2013 Mesajlar 25 2 Ocak 2021 #4 Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım. Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu.
Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım. Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 2 Ocak 2021 #5 Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistemi yakın zamanda yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilk attığımı öneririm.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistemi yakın zamanda yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilk attığımı öneririm.
ÖMER FARUK YALDIZ Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #6 Mr. Edri dedi: Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistemi yakın zamanda yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilk attığımı öneririm. Genişletmek için tıkla... SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı bu nasıl acaba birde benim ekran kartında iki tane 6pin girişli bi tane aparat almam lazım sanırım diğerinide powerdan yine almam lazım dimi bu power uyumlumu acaba bunlara attığım sevecen69 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım. Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu. Genişletmek için tıkla... Aerocool Vx Plus 600W Mi yoksq sevecen69 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım. Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu. Genişletmek için tıkla... SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Mı yoksa sizin attığınızmı daha iyidir acaba Son düzenleme: 2 Ocak 2021
Mr. Edri dedi: Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Zalman ZM600-LXII 600W 120mm Fanlı Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sistemi yakın zamanda yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilk attığımı öneririm. Genişletmek için tıkla... SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı bu nasıl acaba birde benim ekran kartında iki tane 6pin girişli bi tane aparat almam lazım sanırım diğerinide powerdan yine almam lazım dimi bu power uyumlumu acaba bunlara attığım sevecen69 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım. Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu. Genişletmek için tıkla... Aerocool Vx Plus 600W Mi yoksq sevecen69 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım. Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu. Genişletmek için tıkla... SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Mı yoksa sizin attığınızmı daha iyidir acaba