HD 6870 için PSU önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim bu, Radeon HD 6870 1GB 256 Bit ekran kartı. Rahat çalıştırmak için hangi PSU tercihi yapabilirim?
-Gigabyte GA-M68MT-S2 anakart.
-AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80 GHz.
-4 GB RAM.
-64 Bit.
-1TB HDD.

Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım.

Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu.

Sistemi yakın zamanda yükseltmeyi düşünmüyorsanız ilk attığımı öneririm.
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı bu nasıl acaba birde benim ekran kartında iki tane 6pin girişli bi tane aparat almam lazım sanırım diğerinide powerdan yine almam lazım dimi bu power uyumlumu acaba bunlara attığım

Daha iyi bir alternatif varmı bilmiyorum. Bu fiyata 12v girişinden 600w veren bir psu yok sanırım.

Tabi sisteminiz için fazla bir psu ilerde daha iyi sisteminiz olduğunda kullanırsınız. Teorik olarak 2080ti bile besleyebilecek bir psu.

Aerocool Vx Plus 600W Mi yoksq​

SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Mı yoksa sizin attığınızmı daha iyidir acaba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı