HD 6990 Crossfire performansı

dxrag345

Hectopat
Yer
BURSA
Daha fazla  
Meslek
İdari İşler,İnsan kaynakları
Arkadaşlar HD6990 Crossfire performansının çoğu ekran kartlarından çok daha iyi bir performans verdiği söylenmekte. Bunun doğruluk payı nedir ?

HD 6990 crossfire yaparsan o kart ile baş edecek piyasada tek ekran kartı yok imkansız. HD 6990 dünyanın en güçlü çift GPU'lu ikinci ekran kartıdır. HD 7990'ı saymıyorum tabi.

HD 6990'a crossfire yaparsan, GTX 690'ı performans karşılaştırmasında fazlası ile geçecektir.

HD 6990 crossfire yaparsan o kart ile baş edecek piyasada tek ekran kartı yok imkansız. HD 6990 dünyanın en güçlü çift GPU'lu ikinci ekran kartıdır. HD 7990'ı saymıyorum tabi.

HD 6990'a crossfire yaparsan, GTX 690'ı performans karşılaştırmasında fazlası ile geçecektir.
Benim yapacağımdan değil. Daha 9800 ekran kartı almak için uğraşıyorum. Savunanları duyduğum için paylaşmak istedim doğruluk payının ne olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki doğrudur. Yani çift GPU'lu bir ekran kartına crossfire yaparsan, onu geçebilecek tek bir ekran kartı yoktur.

Yani bu konunun doğruluğu %100 dür. ;) En kötüsü bile olsa, çift GPU'lu bir ekran kartına crossfire yaparsan onun ile baş edebilecek bir ekran kartı imkansız. Yani bu soruya hiç düşünmeden cevap verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı