HD 7350 ile BF4 Oynanır mı?

Düşük ayarlarda hiç oynama daha iyi diyen olmuş. Bu tür oyunlarda low ile medium veya high arasında yumuşatma dışında pek fark olmaz.
Fark olmaz derken tatmin olursun onu demek istiyorum. Ben bf3 çıktığından beri oynuyorum. Yaklaşık 1200 saat olmuş. Hep low da oynadım. Arada high açıyordum fakat hafif kasmalar yapıyordu.
Kesinlikle zevkine varırsın. Frostbite 3 farkı. Fakat tabi daha iyi bir ekran kartıyla tatmin seviyeni yükseltebilirsin :)

Dostum rüya görüyorsun galiba?

GT 9600 bırak BF3'ü açmayı kapısının önünden bile geçemez zira benim arkadaşımda GT 9500 var oyunu açamıyorum diyor sen nasıl açıyorsun?
Geriye kaldı ki BF4 oyununu hayatta o ekran kartıyla oynayamazsın.

Oyunların sistem gereksinimleri firmaların açıkladıklarının altında oluyor. Bahsettiğim ekran kartlı bilgisayarı yaklaşık 5 yıl önce toplamıştım. Battlefieldda 3te 2 yıllık bir oyun. Niye açmasın? Birileri oem ürünleri satmak için sizi kandırıyor veya sadece seni kandırıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı