HD 7500M 7600M series Arkham Knight kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11
Ben baktım ancak bazı bilgiler yanlış. Ben Forza Horizon'u 25 FPS bile oynayazken orada rahat oynayabilirsin gösteriyor. Bence yanlış.
Her neyse konuyu uzatmayalım. Kısacası o oyunu belki RAM'den belki de ekran kartından oynayamazsınız.

Yani iade edip City ve asylum 15 TL'ye mi alayım? Yoksa sezon Pass ve Arkham Knight birlikte mi alayım? İkisi de 15 TL.

Sen bilirsin. Kısaca Arkham Knight oynayamazsınız ben onu diyorum başka bir şey demiyorum.

Çok küçük bir şansım olduğu için o kalsın hem sezon Pass ile birlikte 4 oyun almış olacağım eğer tek Asylum ve City alsam zarar ederim ben Collection satın alayım teşekkür ederim yardımlarınız için.

Dün Batman Arkham Collection indirimdeydi aldım. Batman Arkham Knight bilgisayarım oynatır mı yoksa iade edip sadece Arkham City ve Arkham asylum mu alayım?

Kardeş bende MX130 ekran kart ve i5 1035G1 ve 12 GB RAM var RAM'ı def edelim şimdilik ekran kartımla karşılaştırım dedim çok asağılarda FPS veriyor işlemci 3.10 ekran kartın 2gbyse kaldırır ama çok az FPS alırsın.

Dün Batman Arkham Collection indirimdeydi aldım. Batman Arkham Knight bilgisayarım oynatır mı yoksa iade edip sadece Arkham City ve Arkham asylum mu alayım?

Knght oyunu satın aldım yükleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı