HD 7570 nasıldır?

Petrov

Hectopat
İyi günler bu kartı aldım Letgo üzerinden güvenli ödeme ile 247TL'ye ve yarın elime ulaşacak. Sorum şu bu kart R7 240 veya GT730 kadar performans verir mi? Oynayacağım oyunlar(monitörüm 1280x1024): LoL, CS:GO, Valorant, nadiren GTA 5 offline şekilde.
Diğer sistem bileşenleri:
Xeon X3440.
4 GB 1600MHz + 2 GB 1333MHz RAM.(yakında 8 yapacağım)
H55 anakart.
500+750GB HDD.
300W PSU.
Aldığım kart 2 GB olan versiyonu 1 değil. Sizce performansı nasıl olur? Fiyatı bu piyasada iyi mi sizce?

Böyle performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle performansı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim bütün bulabildiğim test videolarını sanırsam bu kart GT 730 ve R7 240 ortası gibi bir şey.
İşlemciniz güzel hız aşırtma ile Valorant gibi oyunlarda performans artacaktır yapmanızda fayda var. Testleri mevcut üstte arkadaş atmış zaten bu piyasaya göre güzel fiyat sayılır hayırlı olsun.

Anakartım desteklemiyor sanırım şu an Pentium G6950 takılı onboard göruntü için OC yapmayı denedim Ratios CMOS Clcok diye bir kısım var orasını 21'e düşürebiliyorum ama arttıramıyorum.
GT730'la neredeyse başa baş bir kart, piyasaya göre güzel fiyata almışsınız hayırlı olsun. Oyunları az çok oynatır.

GT 730'dan bir tık daha iyi olduğunu okumuştum. Sanırsam normal HD 6570 ile aynı sadece modeli değişik. Zaten TDP değerleri falan da aynı.
Bu nasıl oluyor Valorant da neredeyse benim PC kadar FPS alıyor.

Testte sanırım Ryzen 5 1600 kullanılmış o yüzden olabilir. Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzledim bütün bulabildiğim test videolarını sanırsam bu kart GT 730 ve R7 240 ortası gibi bir şey.

Anakartım desteklemiyor sanırım şu an Pentium G6950 takılı onboard göruntü için OC yapmayı denedim ratios CMOS clcok diye bir kısım var orası 21 düşürebiliyorum ama arttıramıyorum.

GT 730'dan bir tık daha iyi olduğunu okumuştum. Sanırsam normal HD 6570 ile aynı sadece modeli değişik. Zaten TDP değerleri falanda aynı.

Testte sanırım Ryzen 5 1600 kullanılmış o yüzden olabilir. Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun.

Çok pardon Low da o FPS'i alıyormuş çok çok pardon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı