HD 7570 sisteme PSU önerisi

😀 Tesekkur ederim bir şey daha soracamda sizce bu sisteme 4 GB daha RAM'dan bir de kasayi degistirsem degermi sizce.

4 GB RAM kesinlikle değer. Fakat kasa biraz karışık. Şu anki kasaniz kötü ve az fan var ise değiştirilebilir. Kasa için bütçenizi öğrenebilir miyim? Ona göre bir tavsiye verebilirim.

4 GB RAM kesinlikle değer. Fakat kasa biraz karışık. Şu anki kasaniz kötü ve az fan var ise değiştirilebilir. Kasa için bütçenizi öğrenebilir miyim? Ona göre bir tavsiye verebilirim.

Bastan benim sistemi soyleyeyim kafamiz karismasin
AMD Athlon X4 645 islemci
GA78LMTS2 anakart.
4 GB Kingston 1600 MHz RAM.
230W PSU.
500GB HDD.
Bastan benim sistemi soyleyeyim kafamiz karismasin.
AMD Athlon X4 645 islemci.
GA78LMTS2 anakart.
230W PSU.
500GB HDD.

Ben diyorum ki buna para harcamaya degermi yoksa satayim bastan dizeyim.

Bastan benim sistemi soyleyeyim kafamiz karismasin.
AMD Athlon X4 645 islemci.
GA78LMTS2 anakart.
230W PSU.
500GB HDD.

Ben diyorum ki buna para harcamaya degermi yoksa satayim bastan dizeyim.

Hocam bütçenize bağlı. Bence SSD ve PSU - kasa upgradeleri ileride kuracağınız sistem için de yararlı olur. RAM yükseltmesi de yapabilirsiniz tabii.

Hocam bütçenize bağlı. Bence SSD ve PSU - kasa upgradeleri ileride kuracağınız sistem için de yararlı olur. RAM yükseltmesi de yapabilirsiniz tabii.

Benim onceligim daha doğrusu ilk PSU sonra RAM sonra kasa alayim cunku kasam bayağı ufak.
Benim onceligim daha doğrusu ilk PSU sonra RAM sonra kasa alayim cunku kasam bayağı ufak. Ama bu arada RAM almak istiyorum belki 1 yil sonra anakart degistimmi RAM olmayacak o yuzden zarar etmiyeyim diyorum.
Benim onceligim daha doğrusu ilk PSU sonra RAM sonra kasa alayim cunku kasam bayağı ufak.

Yardımın için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı