HD 7600M Series Performans Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tunahan biçer

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sanırsam 2 yıl önce bilgisayarımı ilk aldıgım giünlerdi facebook gönderilerimde buldum o zamanlar ekran kartı amd radeon hd series 7500/7600 series olarak gösteriyor. O zamanlar call of duty ghost ve battlefield 4 gibi oyunları high yada medıum seviyelerde hiç kasmadan oynuyordum. Daha sonra bilgisayarım format atılması için vatan bilgisayara götürüldü.

Önceden windows 8 idi daha sonra bunlar 8.1 yapmıslar. Daha sonra prototype diye bir oyunu indirdim serinin ilk oyunuydu sanırsam. Görmenız lazım maximum 10 fps verdi. (ekran kartı driverim falan günceldi)daha sonra pek oyun oynamamaya basladım. Bir tek league of legends oynuyordum 150 200 fps civarı alıyordum. Bugun ekran kartına baktım amd radeon hd 7610m yazıyor.

İnternetten teknik özelliklerine baktım daha sonra ekran kartı amd radeon hd 7610m gösteriyordu ama önceden ekran kartı amd radeon hd series 7500/7600 series'di ve hiçbir oyunda kasma meydana gelmıyordu. Acaba bundan dolayı mı hangisini kullanmam daha mantıklı olur? Sistem özellikleri resımde ilk resım bilgisayarı ilk aldıgım zamanlardakı yanı cocgu oyunu kasmadan oynadıgım 2.si yenı resim.

Amd radeon hd 7500/7600 driverini kurmustum. Suan amd'nin otomatik sürücü güncelleme programını kurdum 7610m gösteriyor suan indiriyor.

dasdas.jpg
vybe.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten işe yarıyor mu peki?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı