HD 7670 sistem format sonrası düşük FPS sorunu

Şanver

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım format atmadan önce Win10 ve bütün oyunlarda (Örnek:CS:GO, LOL)gibi oyunlarda CS:GO'da 180, LOL'de 300 FPS alıyordum. Bilgisayarı formata götürdüm epey yavaslamıstı ve bilgisayar bir anda CS:GO'da 30FPS, LOL'de 60FPS almaya basladı bir türlü anlayamadım. Nütün her seyi güncelledim. Ekran kartı Driver'lar falan filan.

Sistemim:
  • AMD Readon HD 7670Series
  • İntel HD Grafich 4000
  • İntel İ7 3632QM 2.20GHZ TURBOLU 3.00 Kadar artırıyor
  • 6GB RAM 64BİT !
Lütfen yardım edebilir misiniz? PC'de oyun oynanmıyor eskiden video bile cekerdim. OBS programıyla 60FPS'e sabitleyerek simdi 30FPS'de oynuyorum :) Yardımlar icin simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Formatı başkasına yaptırdığına göre driverları ne derece doğru yaptın emin değilim.
Donanımsal bir arıza söz konusu değilse klasik yanlış driver sorunu.
Güncel olmaları doğru olmalarını gerektirmiyor, yanlış driver da kurmuş olabilirsin.

Donanımsal birşeyden şüpheleniyorsan diskini HDtune ile error ve health için tarat, görev yöneticisinde performans sekmesini aç ve bunlara ait görselleri foruma yükle, sorun yok diyorsan driverdandır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı