HD 7750 CS:GO düşük FPS

syojin

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5-6 ay önce kasayı temizleyip CS:GO yüklemiştim. FPS düşükte 70-80 arasında geziyordu. Sonra oyunu sildim. Bugün yükleyince Cache haritasında bile 15 FPS alıyor. FPS'i arttırmam için ne yapmam gerekiyor?
Sistem:
Ekran kartı: AMD Radeon HD 7750 series 2 GB.
İşlemci: Intel Pentium Dual Core CPU E6300 2.80GHz.
4 GB RAM.
Anakart: Foxconn G41mxe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 5-6 ay önce kasayı temizleyip CS:GO yüklemiştim. FPS düşükte 70-80 arasında geziyordu. Sonra oyunu sildim. Bugün yükleyince cache haritasında bile 15 FPS alıyor. FPS'i arttırmam için ne yapmam gerekiyor?
Sistem:
4 GB RAM.

İşlemci ve RAM yetersiz RAM 8 GB'ya işlemcide mümkünse X5460 X5450e yükseltilmeli.

Arkadaşlar 5-6 ay önce kasayı temizleyip CS:GO yüklemiştim. FPS düşükte 70-80 arasında geziyordu. Sonra oyunu sildim. Bugün yükleyince cache haritasında bile 15 FPS alıyor. FPS'i arttırmam için ne yapmam gerekiyor?
Sistem:
4 GB RAM.

Dostum oyuna gelen güncellemeler oyunun FPS değerlerini mahvetti sezondur bilmemnedir oyunun içine ettiler. YouTube'deki FPS artırma yöntemlerini dene ve eski ekran kartı sürücülerine geçmeyi dene ben öyle çözümü bulmuştum.

Sürücülerin güncel mi? Virüs taraması yaptınız mı? Bu arada oyuna çok fazla güncellemeler geldi bazı kişilerde FPS düşüşü oldu.

Linux kullandığım için AMD radeeon software yok.

İşlemci ve RAM yetersiz RAM 8 GB'ya işlemcide mümkünse X5460 X5450e yükseltilmeli.

Hocam çok maliyetli mi?

Sistem:
4 GB RAM.

Defalarca belirttim ben bu HD serisinin benchmarkı yüksek de olan serileri de olsa, HD serisi bence oyun için etkili bir kart değil oynatıyor ama bence R7 R9 serileri daha iyi oyunlarda bence benim fikrim bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı