HD 7750 GTA V'i Kaldırır Mı ?

Şahsi görüşüm, oyunu düşük çözünürlükte LOW'da falan oynayacaksan hiç oynama daha iyidir.

Ben Crysis 3'ü Ultra da GTX680 ile oynarken kart kancık eşek gibi anırıyordu. Sen o kart ile ultrayı rüyanda görürsün. Yanılıyorsak video çekip koy ve kanıtla...

Aynen katılıyorum. GTA 5 gibi sanat eseri bir oyun gelecek ve Low da oynayacaksın, bu oyuna ancak küfür olur. Bu oyunun tadını çıkartıp, hakkını verip, tüm nimetlerinden faydalanmak istiyorsan en az GTX760 ile High da oynamalısın.

Konu Hortlattığım için kusura bakmayın ama ben 2GB ram İntel Core Duo 2.4GHz E4600 Nvidia GeForce 210 1.72GB e.k ile Gta4'ü düşükte sorunsuz oynuyorum. Testler yaptım HD7750 vs Geforce210 ile onlarda da bu kart benim ki'nin nerdeyse 10 katı güçlü bir kart ve Gta 4'ü yüksekte sorunsuz açıcağını düşünüyorum. Benim 2 GB ram'im var onun 4gb benim işlemci core duo onun ki i3 işlemci ve 10 kat güçlü ekran kartına sahip.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir testtede sistem ramleri aynı sadece işlemci farklı işlemciden fazla anlamam ama sanki aynı gibi duruyor 6 çekirdek var bunda da 4x2 çekirdek adam ultrada oynayabildiyse bence bu adamda gta 5'i ultrada olmasada belki medium da oynıyabilir. Lütfen saçma şeylerle cevap vermeyin düzgün bir şekilde söyleyin yanlışım varsada.

Şunuda eklemek istedim : sistem gereksinimlerine göre 3870 7750 den çok daha kötü bir ekran kartı.

GTA IV Sistem Özellikleri :

İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM

GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem

İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00