HD 7750 sistem GTA 5 kaldırır mı?

Xboxcu

Decapat
Daha fazla  
Sistemim;
  • Ekran kartı-HD 7750 2 GB DDR3.
  • İşlemci-i5-760(1.nesil)
  • 8 GB RAM.
720p Low ayarlarda falan akıcı deneyim sunar mı?
Oynatmaz ise GTA 4 indirmek istiyorum. Onu oynatabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben DDR2 4 GB RAM'li Intel Core 2 Duo E7500 islemcili bilgisayarda GTA 5 oynayabiliyordum hayli hayli kaldirir o bilgisayar ama biraz yavas acabilir oyunu.

Hocam ben DDR2 4 GB RAM'li Intel Core 2 Duo E7500 islemcili bilgisayarda GTA 5 oynayabiliyordum hayli hayli kaldirir o bilgisayar ama biraz yavas acabilir oyunu.
Nasıl oluyor bu? Bende i5-3470 + DDR3 16 GB RAM'li Turbox bilgisayar var, Minecraft'ta en düşük ayarlarda bile 30 FPS alıyorum.

Sistemim;
  • Ekran kartı-HD 7750 2 GB DDR3.
  • İşlemci-i5-760(1.nesil)
  • 8 GB RAM.
720p Low ayarlarda falan akıcı deneyim sunar mı?
Oynatmaz ise GTA 4 indirmek istiyorum. Onu oynatabilir diye düşünüyorum.
GTA5 kaldırmayan bilgisayar 4'ü de oynanabilir şekilde sunamaz. 4, 5'ten daha az FPS veriyor.

Akıcı oynayabiliyor musunuz?

GTA 5 kaldırmayan bilgisayar 4'ü de oynanabilir şekilde sunamaz. 4, 5'ten daha az FPS veriyor.

4'un optimizasyonu kötüydü doğrusu

Nasıl oluyor bu? Bende i5-3470 + DDR3 16 GB RAM'li Turbox bilgisayar var, Minecraft'ta en düşük ayarlarda bile 30 FPS alıyorum.
Sizin bilgisayarda bir problem vardır, ,i5 3230M + GT 635M bilgisayarda GTA5 40-60 FPS arası akıcı bir şekilde oynatıyordu.

Sizin bilgisayarda bir problem vardır, i5 3230M + GT 635M bilgisayarda GTA 5 40-60 FPS arası akıcı bir şekilde oynatıyordu.

Gayet akıcıymış hocam bende o kadar FPS alacağını bilsem gönül rahatlığıyla indiririm

O bilgisayarda oynadigim zamanlar zaman zaman takilmalar oluyordu ama genel olarak fazla bir kasmasi olmuyordu tek sorun Online mod 43 dakikada aciliyordu tahminimce sizin bilgisayarinizda fazla bir kasma olmadan oynayabilirsiniz.
Umarım onlinede işin yok zaten Story modu Xbox one de bitirmiştim PC dende denemek istiyordum

Gayet akıcıymış hocam bende o kadar FPS alacağını bilsem gönül rahatlığıyla indiririm.

Umarım Online'de işin yok zaten story modu Xbox One de bitirmiştim PC dende denemek istiyordum.

2 GB daha RAM takviyesi yapabilirseniz oyun daha rahat oynanabilir hale gelebilir oyunu acarken arka planda calisan uygulamalarin hepsini kapatip aciyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı