HD 7770 için 400W PSU yeterli mi?

backstage

Centipat
Öncelikle sistemim şu şekilde;
  • Anakart: ECS H61H2-M12 V1.0
  • İşlemci: i5 2320 3.0GHz
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 7570 2 GB
  • RAM: DDR3 4X2GB
  • PSU: TX PowerMax 400W (12V 265W)
Ekran kartımı yükseltip Sapphire HD 7770 almak istiyorum fakat PSU kaldırır mı? Diğer seçeneklerim 'MSI R7 240' ve "MSI R7 250". Eğer 7770 kaldırmazsa bunlar kaldırır mı? Şimdiden teşekkürler.

Boyle bir guncelleme yapmak sana herhangi bir performans kazandirmayacak. Elindeki sistem RX 570 ekran kartini dahi kaldirir. Butcen yetiyorsa en azindan 2. elde olsa bir tane RX 570 al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boyle bir guncelleme yapmak sana herhangi bir performans kazandirmayacak. Elindeki sistem RX 570 ekran kartini dahi kaldirir. Butcen yetiyorsa en azindan 2. elde olsa bir tane RX 570 al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama psu'm kaldırır mı? Yeni bir psu alma şansım yok. Kaldırmazsa bu psu ile kullanabileceğim en iyi kart nedir?

PSU'n gercek 400 Watt ise calisir. MSI'nin PSU hesaplayicisinda kontrol edebilirsin. Islemcini bulamaz isen baska i3 ile bakabilirsin.

PSU'un büyük ihtimal kaldırır RX 560 için en az 350W istiyor üretici.
Benim PSU'm 12V da 265W veriyor ama yine de yeter mi? linki de bu;

PSU'n gercek 400 Watt ise calisir. MSI'nin PSU hesaplayicisinda kontrol edebilirsin. Islemcini bulamaz isen baska i3 ile bakabilirsin.

Hesapladım 247W güç öneriyor (RX 560'ı seçtim). Bu durumda yetiyor fakat çok düşük geldi yanlış yapmış olabilir miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı