HD 7770 ile Crysis 3 testi! (Ultra, High, Medium)

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
İyi günler arkadaşlar. Videolarıma devam ediyorum. Bu kez enfes grafiklere sahip olan Crysis 3'ü çektim. Oyun GTX 680'i dahi zorladığını düşünürsek, pek bir şey beklemeyin derim. :D Ancak oyunun High derecesinde yapılacak bir kaç ayar ile, pek sıkıntı yaşamadan oynanabilir. Kartın bu oyunda da performansı yine gayet iyi.

İyi seyirler :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah güzel test.

Orta ayarda oyanayabiliyorsan iyi, benim alacağım GTX 780'in Crysis 3 performansı nasıl olacak acaba.

Teşekkürler. Orta ayarda sıkıntı olmuyor. Dediğim gibi ayarları yükseğe çekip bir kaç ayarlama yapınca, yine sıkıntı olmadan oynayabiliyorum.

GTX 770'in GTX 680 den biraz daha performanslı olduğunu göz önüne alırsak, GTX 780 ile ciddi bir FPS alırsın. Öyle tahmin ediyorum.

Bu nasıl iştir anlamadım insanlar kartıma çok kötü diyorlar. Gtx670m kartım. Crysis3 te ilk üç ayar en yüksekte geri kalan alttakiler yüksek AF 4x Dokular yüksekte 80 fps alıyorum. Ultra preset yapınca 50 oluyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı