HD 7790 ekran kartı nasıldır ?

Açıkçası memnun kaldım diyemeyeğim bozuk denk geldiği için fakat, bu kartı aceleye getirip aldım. Araştıracak zamanım olmadı. Sonradan araştırdığımda sürüyle HD7790 ile başı dertte gerek türk, gerek yabancı olsun sorunu olan insanlar gördüm. Zaten planım HD7770 almaktı vatan' a gittigim gün, paramın diğer parçalardan arttığını görünce HD7790 almıştım. Kartı kötüleyemem ama açıkçası bu kadar olumsuz yorumu gördükten sonra zaten HD7770 ile değiştirdim, üzerine kalan paraylada bir oyun aldım.

İnternette araştırdığımda genelde driverlar sorunlu diyorlar ama gelgelelim kendi aldığım kartta tüm driverları denedim düzelmedi. Zaten servise verdigimde arızalı olduğunu teyit ettiler. İlk kez asus ekran kartı aldım ondada kötü bir itibar bıraktılar bende. Asus alırken birdahaki sefere en az on kere düşünür ve iyice araştırırım.
 
Yav ben kendim açtığım HD7790 ısınma sorunu konusunun altına yazdım diye hatırlıyorum.:D Bu arkadaş bana sormuştu böyle bende cevaplamıştım. Soruya bakarsanız zaten kişiye sorulmuş soru. Yada düşünün artık, bu kart yüzünden iyice kafayı yedim ismini görür görmez kendi konum diye atlamışta olabilirim.:matrix:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski nesil düşük bütçeli bir karttır. Oyunlarda takılma oluyor mu dersen ? Yeni nesil oyunlarda en yüksek ayarlarda takılabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı