HD 7850 Far Cry 3 Performansı

• Konuyu başlatan Quaresma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.711
Arkadaşların çoğu önyargılı yaşım 19 ayrıca başlığın hepsini büyük harflerle attım ama ingilizcede ç,i,ö olmadığı için büyük harflerle yazmış. Sorun bende değil.

Bütçe 1.800 toplarmısınız zahmet olmassa eğer !

Sniper alma bende var hemde 1600 Mhz okadar parayı bayılma ona daha hızlısını al o fiyatta olan yada daha uygun fiyatlılarından al 1600 mhz en az.
FX 6100 kullanıyorum hiç memnun değilim AMD alacaksan FX8000 'lilerden birini al bence.
Anakart kaliteli almanı öneririm.
Ekran kartı Asustan vaz geçme powercolor gibi bir marka alma sakın benim gibi kutuyu açtığında bile üzülürsün.
Ama 7850 o modelede okadar para vermen pek içim yatmadı 7790 alsan yine en yeni teknolojili kartlar fazlada performans farkı olacağını sanmıyorum o kart gecen seneden beri var piyasada alacaksan en yeni olan modeli seç derim.
Keşke bütçen 2000'lerde olsaydı.
Dediğim gibi ben yaptığım hatalardan çok üzüldüm alıcaksan marka al üç beş fps için kaliteden ödün verme. İşlemciyide küçümseme düzgün bir şey al anakartta aynı şekilde PC toplayıp pişman olmuş birisinden öneriler sadece bence beni dinle :)
7870 Myst Edition kartım var Far Cry 3 full çözünürlük açıyor ama sınırda 30 - 45 arası Myst edition tahiti cpu lu olduğunu düşünürsek 7850 den full çözünürlük sanmıyorum inceleme videolarına bak derim ama tatmin edicek ayarlarda oynatır ondan şüphen olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 Xbox One 'yı bekle pişman olmazsın :) PC'ye dünyanın parasını veriyosun oyunları rahat rahat oynarım diye düşünüyorsun ama öylebir dünya yok.
Orijinal oyun almıyarak PC'de takılcaksan sürüneceksin onu söyliyim. Korsan oyun bir zulum hertürlü birsorunla karşılaşıyorsun optimizasyonu güncelleştirmeleri DLC'leri yararlanamıyorsun. Öyle bir an oluyorki halledemeyince deliriyorsun deymez yani bu sitreslere :)
Orijinal aldın diyelim Games For Windows Live diye bir zulum var elimde gta 4 ve eflc var orjinal daha doğru düzgün hesabıma girebildiğimi hatırlamıyorum insanı parasıyla rezil ediyorlar :)
Kısacası oyun oynıycaksan konsollar bunun için var sevdiğin oyunlardan alıcaksın senaryosu bittimi multiplayer'ında keyfine varacaksın her oyunda 1 ay geçirsen her ay yada 2 ayda bir oyun alsan 5 6 oyunla 1 yılı keyifle geçirirsin.
PC'ye vereceğin para 2 milyar şimdiki konsollar 500 550 lira bide geniş ekran bi TV al odana 1500 tl'ye keyfine var rahatın klavye fareyle de uğraşmazsın :) Hem GTA 5 'i de PC'ye çıkması için 1 yıl beklemessin bilmiyorum GTA'dan hoşlanıyormusun ama dediğim gibi PC pişmanlıktır :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı