TYT'ye nasıl çalışılmalı?

Skytraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu zamana kadar hiç adamakıllı ders calismadim. 11. sinifim (meslek bilişim bölümü), su an TYT baslamak istiyorum. İnternetten Fragman Yayinlarinin Tyt Setini aldim ama nasıl calisacagimi hiç bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?

1764864147448.png

TYT elden bırakılmaması gereken, bırakılınca unutup monotonlaşacağın bir şey. Yorum sorusu fazla olduğu için öncelikle hergün soru çözmen gerekecek. Fix olarak hergün matematik çalışıp test çözmen gerekiyor. Ekstradan hiç aksatmadan paragraf çözmen gerekiyor. Kalan dersleride Youtube hocalarının kampını takip edebilirsin.

TYT'nin en önemli yapı taşı paragraf ve problemler. Bu ikisini kapatırsan TYT'nin yarısından fazlasını kapatmış olursun. Youtube dan da video izlemeye bak derim. Çok yararını görürsün.

TYT elden bırakılmaması gereken, bırakılınca unutup monotonlaşacağın bir şey. Yorum sorusu fazla olduğu için öncelikle hergün soru çözmen gerekecek. Fix olarak hergün matematik çalışıp test çözmen gerekiyor. Ekstradan hiç aksatmadan paragraf çözmen gerekiyor. Kalan dersleride Youtube hocalarının kampını takip edebilirsin.
öyle gerçekten 2 gün yapma hemen unutuyorsun hayat çok yoruyor ötenazi fena olmaz oda yasak üklede :D

TYT konularını önce YouTube’dan izleyip sonra test mi çözmeliyim, yoksa farklı bir yol mu önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı