Z ZemZemSuyu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Ekran kartim HD 7850 30-40 dk sonra görüntü vermeyi kesiyor. FurMark'ta 20 dakika boyunca 65 derece de calisti. Oyunlarda da oyle ama birdenbire görüntü gidiyor bilgisayar calismaya devam ediyor ama. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021
Ekran kartim HD 7850 30-40 dk sonra görüntü vermeyi kesiyor. FurMark'ta 20 dakika boyunca 65 derece de calisti. Oyunlarda da oyle ama birdenbire görüntü gidiyor bilgisayar calismaya devam ediyor ama.
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 20 Aralık 2021 #2 Nasıl görüntü vermeyi kesiyor? Çizgi çıkıp da ekran kapanıyor mu yoksa direk siyah ekran mı oluyor? Daha fazla detay verin. Artı 0 Eksi
Nasıl görüntü vermeyi kesiyor? Çizgi çıkıp da ekran kapanıyor mu yoksa direk siyah ekran mı oluyor? Daha fazla detay verin.
KS KS Z ZemZemSuyu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #3 brk0 dedi: Nasıl görüntü vermeyi kesiyor? Çizgi çıkıp da ekran kapanıyor mu yoksa direk siyah ekran mı oluyor? Daha fazla detay verin. Genişletmek için tıkla... Siyahlaniyor kablo baglayin felan diyor Artı 0 Eksi
brk0 dedi: Nasıl görüntü vermeyi kesiyor? Çizgi çıkıp da ekran kapanıyor mu yoksa direk siyah ekran mı oluyor? Daha fazla detay verin. Genişletmek için tıkla... Siyahlaniyor kablo baglayin felan diyor
B brk0 Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 631 Çözümler 2 20 Aralık 2021 #4 ZemZemSuyu dedi: Siyahlaniyor kablo baglayin falan diyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ömrünü tamamlıyor olabilir. Artı 0 Eksi
ZemZemSuyu dedi: Siyahlaniyor kablo baglayin falan diyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ömrünü tamamlıyor olabilir.
KS KS Z ZemZemSuyu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #5 brk0 dedi: Ekran kartı ömrünü tamamlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... 2 hafta once sapa sağlamdı sonra 1 hafta karti kutusuna koydum simdi taktim boyle oldu Artı 0 Eksi
brk0 dedi: Ekran kartı ömrünü tamamlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... 2 hafta once sapa sağlamdı sonra 1 hafta karti kutusuna koydum simdi taktim boyle oldu