HD 7850 Monitörde Titreme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasayı vatana götürdüğümde orada ayri bir monitör ve vga kablosu vardi. Ve ayrica tek bir donusturucu ile yapmadim. Kutudan cikan donusturuculerle denedim. Ve Overclock yapmadan girdik. Yine dalgalaniyor. Vatanda ki abi Overclock yapalim belki geçer dedi.
Yine olmadi. Hala dalgalanma vardi...:-/

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dün bilgisayarıma format attırarak, işletim sistemi mi Windows 8.1 64 bit yaptım. Ama ne yazık ki, hala dalgalanma sorunu var. Bugün Vatan'a giderek Ram'i servise göndereceğiz. Ekran kartına da bir baktıracağım. Dediğiniz üzere sorun ekran kartında da olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum...:confused:

Sistemim ;

VATAN COMPUTER - EVEREST - 707BK CAVALIER MidT ATX S kasa

AMD FX4100 işlemci

VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
ekran kartı

VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart anakart

VATAN COMPUTER - GSKILL - 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Mod ram

VATAN COMPUTER - KINGSTON - 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma H SSD

- - - Güncellendi - - -

Ram'ı değiştir demesinin sebebi, monitörüm de dalgalanmalar oluyor oyun sırasında. Dedi ki,"ya işletim sisteminde, ya da ram da dır sorun" dedi. Belli ki yeni işletim sistemi almam gerekecek.

Vatan'daki abiye selamlarımı ilet, hatta arkadaşın telefonunu verirsen bizzat bende konuşabilirim. Bellek tercihi ile, monitördeki dalgalanma arasında nasıl bir bağ kurmuş merak ettim.

VGA = analog sinyal

HDMI/DVI = dijital sinyal

VGA girişine sahip monitörlerde dalgalanma sorunu her daim yaşanabilir.

VGA yerine DVI veya HDMI kullanın dalgalanma olmasın istyorsanız. Bu kadar basit.

Benim monitorde sadece VGA girişi var. Ram'i servise gonderdik. Eğer ram servisten geldiği halde hala dalgalanmalar olur ise yeni monitor alacak durumum yok. Dalgalanmalarla oynayacagim...

Ram servisten geldi, bana orada ki eleman "ramların zaten tamiri olmaz, mutlaka yenisini göndereceklerdir." dedi. Ram geldi "ufak bir sorun varmış, halletmişler" dedi eleman. 7 gün bekledikten sonra ramı taktım ve hala aynı sorun devam ediyor. Ne yapıcam bilmiyorum ya :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı