Çözüldü HD 7850 Monterey'de DP ile 165 Hz alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KaanB3Y

Kilopat
Makaleler
1
Ekran kartı
HD 7850 2GB 256 Bit O.C
Anakart
B450
İşlemci
Ryzen 5 2600X
Display Port ile 165Hz 2K yapabilir miyim? Monitör destekliyor 4K'ya kadar. Şu an 60Hz görüntü veriyor. Ben kext oluşturmaya çalıştım ama boot ederken logoda kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar hata değil, aksine sistem açılırken aldığınız yazıların bazıları. Onun dışında bunların oluşması gayet normal. Şu an o kext ile açılıyor mu sistem?
Kext ile hiç boot edemiyorum veya siz dosya oluşturup iletebilir misiniz? Bunun için eklenti var mıdır ? Monitör 165 Hz destekli şu anda DP ile bağlı. Fakat sadece 60 Hz 1080p alabiliyorum. 2K nasıl yapabilirim?

Kext ile hiç boot edemiyorum veya siz dosya oluşturup iletebilir misiniz? Bunun için eklenti var mıdır ? Monitör 165 Hz destekli şu anda DP ile bağlı. Fakat sadece 60 Hz 1080p alabiliyorum. 2K nasıl yapabilirim?
DP kablonuzun 144 Hz gibi değerleri desteklediğine emin misiniz? HDMI gibi portlar ile çalışıyor mu kontrol edin. Bir de "Sistem Tercihleri" kısmında "Ekran" seçeneğinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Onun dışında normalde Hz'in daha yüksek seviyelerde çalışması için ekstra bir şey gerekmiyor.

DP kablonuzun 144 Hz gibi değerleri desteklediğine emin misiniz? HDMI gibi portlar ile çalışıyor mu kontrol edin. Bir de "Sistem Tercihleri" kısmında "Ekran" seçeneğinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Onun dışında normalde Hz'in daha yüksek seviyelerde çalışması için ekstra bir şey gerekmiyor.
HDMI ile 120 Hz DisplayPort ile 165 Hz destekliyor monitörüm. Windows'ta belirttiğim şekilde mümkündü desteklediğine %100 eminim. Az önce Windows ile de teyit ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı