HD 7850 vs GTX 750Ti ?

Creik

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2014
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Katılıyorum, bütçen uygunsa şuna bir bak GTX 750 Ti Twin Frozr harika karttır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana sadece sapphireden uzak dur derim, 7870 aldım performanstan yana sıkıntım yok ama, aşırı sesli gece oyun oynamaya korkuyorum.:) 7xxx serisi alacaksan Asus modellere bakmanı öneririm. Asus hep sessizdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HD 7850 biraz daha performanslı ancak arada fazla fark olmadığından, tükettiği güç farkından ve tasarrufundan dolayı 750Ti derim ben. ;)
 
Kart alırken kimse güç tüketimine bakmaz. Performansa bakar. Ben bu yüzden HD7850 diyorum. Her oyunda çok daha iyi performans vermiştir HD7850 Gtx750 Ti ' ye göre.
 
2 gün önceye kadar HD7850 diye düşünüyordum bende ama VGA monitörlerde dalgalanma ve kırılma sorunu var çoğunlukla o yüzdeb Gtx 750 Ti almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dalgalanma yok ya. Belli olmuyor bile. Siyah sahnede monitöre çok yaklaş dikkatlice bak anca öyle belli oluyor. Kesinlikle yok. Şu an ben de kullanıyorum VGA monitöre sahibim. Kesinlikle yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı