Yuny Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 537 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2019 #1 Merhabalar. Ben Just Cause 3 almak istiyorum ama oyunun optimizasyon sıkıntısı var diyorlar, acaba ben bu oyunu alsam rahatça oynayabilir miyim? Sistemim: FX 6300 HD 7870 8GB 1600 MHz Ram Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2019
Merhabalar. Ben Just Cause 3 almak istiyorum ama oyunun optimizasyon sıkıntısı var diyorlar, acaba ben bu oyunu alsam rahatça oynayabilir miyim? Sistemim: FX 6300 HD 7870 8GB 1600 MHz Ram
Çözüm M3ric 28 Ekim 2019 Buna katlanabilirsen oynarsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buna katlanabilirsen oynarsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 28 Ekim 2019 #2 Oynatması lazım. Artı 0 Eksi
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2019 #3 Youtube'da çok incelemesi var. Oynatıyor. Artı 0 Eksi
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 28 Ekim 2019 #4 Buna katlanabilirsen oynarsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Buna katlanabilirsen oynarsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Yuny Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 537 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2019 #5 M3ric dedi: Buna katlanabilirsen oynarsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hiç oynamamak en iyisi sanırım. Cevabınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
M3ric dedi: Buna katlanabilirsen oynarsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hiç oynamamak en iyisi sanırım. Cevabınız için teşekkür ederim.