HD 7950 oyunda görüntü gitme problemi

Halil.can.06

Decapat
Oyunu açtıktan sonra bir süre veya oynadıktan sonra bazen ekran gidiyor, PC çalışmaya devam ediyor. Klavye de donuyor. Ekran kartım, işlemci ve anakarta göre çok yeni. İşlemcim ve anakartım en az 7 yıllık vardır. Ekran kartım HD 7950, neden olur bu sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncellemesi ve ya eski driver kurulumu yapın eğer sorun devam ederse üstte de belirtildiği gibi çipiniz ölmüş olabilir çözümü var mı var o da fırınlama fakat fiyatı uygun olsa bile asla önermiyorum hata vermeye devam edecektir ayrıca 100TL gibi bir masraf yapmanıza karşın garantisiz bir iş olduğu için paranızın çöp olması muhtemel. Yeni bir ekran kartı için paranızı hazırlamaya başlayın derim şahsen.
İşlemci ve anakartlar BGA olmadığı için yani bağlantı yerleri lehimli olmadığı direkt fiziksel olarak iletim yaptıkları için ekran kartlarına oranla bozulma olasılıkları daha düşük olmasından dolayı daha zor bozuluyor olmaları gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı