Çözüldü HD 8350 çalışıyor ama görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atprk

Kilopat
HP Pro hazır ofis kasası vardı.
İçinde i3 - 3220 işlemci, yaklaşık 300W PSU ve kendi anakartı var. Bende de Sapphire HD8350 1GB ekran kartı var ve taktım kasaya. Kabloları bağladım ve açtım bilgisayarı açınca monitördeki kablo bağlı değil yazısı sinyal yok oldu ama yine bir şey yoktu ben de anakarta bağladım ve bilgisayar açıldı aygıt yöneticisi kartı görmedi ama kart ısınıyordu yani çalışıyor. Driverlarını falan yükledim ama yine bir şey değişmedi. Anakart BIOS'unda slot güvenliği vardı açtım kapadım yine bir şey değişmedi. Sorun acaba güç kaynağı yetersizliği mi? Ofis bilgisayarı olduğu için anakart ayarlarında mı sorun var? Ekran kartı mı bozuk? Başka bir ekran kartı ile denemeye çalışacağım ama biraz uzun sürer.

Dosya Ekleri

• 20210525_115210.jpg
    20210525_115210.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 48
Çözüm
Başka bir ekran kartı taktım bilgisayar 2 defa restart attı kendine ondan sonra bir daha atmadı. Sanırım kartı tanımak içindi. Aygıt yöneticisi falan kartı görüyor. Stres testi yaptım sıkıntı çıkmadı. Kısaca ekran kartı bozuk.
Başka bir ekran kartı taktım bilgisayar 2 defa restart attı kendine ondan sonra bir daha atmadı. Sanırım kartı tanımak içindi. Aygıt yöneticisi falan kartı görüyor. Stres testi yaptım sıkıntı çıkmadı. Kısaca ekran kartı bozuk.

Çözüm

Anladım hocam. Çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı