Halil Sümertaş
Megapat
Daha fazla
Bilgisayarım Dell Inspiron 3521. LoL'e girerken hiçbir sıkıntı yok ama oyuna giriş ekranı geleceği sırada sürücülerin güncel olmamasıyla ilgili bir hata veriyodu. Ben de internetten hem Intel HD Graphics 4000 hem de ATI Radeon HD 8730m için güncel sürücüleri indirp kurdum. Yeniden başlattıktan sonra daha hiç bir şey açamadan mavi ekran gelmeye başladı. Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılacak diyor. Yeniden başlatılınca da yine aynı şey tekrarlanıyor. Hata olarak da THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER diyor. Ben de UEFI Winddows 10 a yükseltmeye karar verdim. REhberdeki gibi USB belleği hazılıyorum şuan. Merak ettiğim şey, bunun başka bir çüzümü var mıdır? Bu bilgisayara UEFI kurabilir miyim, BIOS a girdiğimde UEFI ile ilgili bazı ayarlar olduğunu gördüm. Ve belleği hazırlarken Rufus yazılımından 'Disk Bölüm Düzeni ve Hedef Sistem Türü' kısmından hangisini seçmem gerekecek?
UEFI Windows 10 yukledim. Suruculeri guncellerken yine ayni sorun olustu. Bu sefer ekrana hic bir sey gelmeden direk hata geliyor.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @samet67671 @JaroxJamaica
UEFI Windows 10 yukledim. Suruculeri guncellerken yine ayni sorun olustu. Bu sefer ekrana hic bir sey gelmeden direk hata geliyor.
@Recep Baltaş @Ali Güngör @Asım Demir @samet67671 @JaroxJamaica
Son düzenleme: