HD 8750M AMD Catalyst Control Center Menüde 3 Seçenek Olması

zloine

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

AMD HD 8750M ekran kartım için 14.12 sürümlü AMD Catalyst Omega kurdum. Beklediğim gibi performansım arttı. Fakat CCC' yi açtığımda menüde sadece 3 seçenek var:

-İşaretli
-Önayarlar
-HydraVision

Gelişmiş görünümde olmasına rağmen bunlar çıkıyor sadece. İnternette çözüm aradım bulamadım. Bir kaç tane farklı sürümlü CCC kurdum yine sonuç değişmedi.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız.jpg

İşletim Sistemim Windows 8 Single Language

AMD'nin sitesinden indirip kurdum.

UnifL kurmak için DDU ile sürücülerimi silmiştim fakat hata verdiği için kuramadım. Ben de tekrar AMD Catalyst Omega 14.12 kurdum. Sonuç ortada. Acaba bu sebepten midir?

Bu arada oyunlarımı harici ekran kartıyla çalıştırabiliyorum. Tek sıkıntı CCC'de.

Verdiğiniz linkte problem var sanırım. Ama 15.4'ü de indirmiştim sıkıntı yok :) Deneyeceğim.

DDU ile tekrar kaldırdım. 15.4'ü kurdum fakat değişen bir şey olmadı. İlerleyen saatlerde Windows'u 8.1'e yükselteceğim belki bu ve bazı oyunlarda olan bir kaç problemim düzelir. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Windows 8.1'e yükselttim, sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı