HD 8750M sistem donuyor

Sekizone

Femtopat
Daha fazla  
Bir süre önce bilgisayarımı tamire gönderdim. Tamirden geldikten sonra çok fazla kasmaya ve donmaya başladı. İki tür ekran kartı mevcut bilgisayarımda. Ekran kartı driverlarını güncelledim. Yeni driver sürümlerinde mavi ekran hatası aldığım için mecburen eski sürüm driverlar kurdum. Ama bu şekilde de kasma ve donma devam etti. Geri yükleme noktasını kullanarak tamirden önceki tarihe güncelledim bilgisayarı ama değişen bir şey olmadı. Daha önce sadece Intel 2 GB ekran kartını kullanırken gayet iyiydi. Ekran kartı belleği 6222 MB görünüyor. Ama yine de bir şeyler yanlış olduğu için çok fazla kasıyor bilgisayar.

Bilgisayarım AMD Radeon HD 8750M ve Intel HD Graphics family ekran kartlarina sahip. Şu anda bilgisayarım Intel ekran kartını kullanıyor ama eskisi gibi hızlı çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde ikisi de aktif görünüyor. Bilgisayar özellikleri çok iyi olmasına rağmen performansta büyük sorunlar var eskiye nazaran. Tamirden önce sadece Intel ekran kartını kullanırken bile bu tür sorunlar olmuyordu. Şu anda nedense hem AMD hem Intel aktif olmasına rağmen bilgisayar çok fazla donuyor.

Bilgisayarın özellikleri.
8 GB RAM 64 Bit işletim sistemi Windows 8.1 Pro.
Intel Core i7 4500 CPU 1.8GHz-2.4GHz.
Konu hakkında herhangi bir fikri olan paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahaha hangi cani onboard ekran kartı için 6 GB RAM verdi? İntel dediğin şey işlemcinin dahili grafik birimi ve vasat. Yani bir ekran kartı olarak sayılmaz. HD8750M'i etkinleştir sorun çözülecektir.

@KopuQlavye ekran kartı belleği çok mu fazla? Zararı olur mu ? HD8750Myi etkinleştirme işlemi olmuyor. Inteli devre dışı bıraktığımda ekran kartı yok gösteriyor.
Sorun çözüldü!
Bataryam sorunluydu ama bilgisayar takılı olduğu için sanırsam güç seçeneklerinde kayıtlı olan işlemler tam anlamıyla geçerli olmuyordu. Yani yüksek performanslı vs Bataryasız sadece prize takılı iken bilgisayarım eskisi gibi gayet hızlı çalışıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı