HD Graphics 3000 Windows 10 Driveri Yok

İlginiz için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda deneyeceğim :)
Hangi windows 10 sürümünü önerirsiniz? Bildiğim kadarıyla home sürümünde update hiçbir şekilde kapatılamıyor. Acaba bu tekrar yanlış driver ın kurulmasına yol açar mı? Otomatik güncelleştirmeleri kapatmanın yolu var mı, ne dersiniz?

Son düzenleme:
@19456 Windows 10 Pro 1803 kurdum. Verdiğiniz linkteki driveri kurdum. İki üç restarttan sonra açılışta siyah ekranda dönen noktalar ekranında dondu.. Güvenli modda açıp tekrar driveri kurdum hala aynı yerde takılıyor...

@superuserdo Harici bir ekran kartı var mı?
Tekrar yanlış bir Driver kurabiliyor bazen.
Güncellemeleri Services.msc yani Hizmetler' den devre dışı bırakabilirsiniz.

Son düzenleme:
@superuserdo Harici bir ekran kartı var mı?
Tekrar yanlış bir Driver kurabiliyor bazen.
Güncellemeleri Services.msc yani Hizmetler' den devre dışı bırakabilirsiniz.
Güncellemeleri özellikle 1803 sürümünde neredeyse kapatmak imkansız, bende Intel sürücüsünü resmi microsoft yazılımıyla eski win. sürümlerinde yaptığımız gibi "gizli" konumuna getirdim. Tekrar kurmadığına eminim yani.

@superuserdo
Services.msc' den kapatınca hata veriyor ve güncelleme yapamıyor. :)
Bence kurduğunuz diğer Driver' larla ilgili bir sorun olabilir.

Adsız.png

@superuserdo Başka bir donanımın Driver' ı bu sorunu meydana getirmiş olabilir. Benim verdiğim link kesinlikle doğru :DSürücü güncelleyen yazılımları kullanmıyorsunuz değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı