HD Graphics 4000 GTA 5 kaldırır mı?

bkzgr

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, uzun bir süre sonra GTA V almaya karar verdim ancak sistemimin bu konuda beni mağdur edeceğini düşünüyorum, GTA V oynayan ve danıştığım birkaç arkadaş, çözünürlüğü değiştirip ayarları doğru bir şekilde ayarlarsam +40 FPS alabileceğimi söyledi, sistemimi aşağıya bırakacağım, sizce bilgisayarım GTA V kaldırır mı, bana oynarken sorun yaşatır mı?

Ekran_Alnts.PNG

123.PNG

Grafikleri, Minecraft seviyesine düşürürseniz 30 FPS alırsınız, ama o oyunda öyle kötü grafiklerle oynanmaz. O yüzden tavsiyem hiç satın almamanız.

Kime göre oynanmaz neye göre oynanmaz hocam. Kişisel değerlendirme adam oynayabilir miyim diyor bu sistemle ve oynamanın da yöntemleri var. Gördüğünüz gibi herkesin sistemi iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime göre oynanmaz neye göre oynanmaz hocam. Kişisel değerlendirme adam oynayabilir miyim diyor bu sistemle ve oynamanın da yöntemleri var. Gördüğünüz gibi herkesin sistemi iyi değil.
Ne bu agresiflik yahu, sadece o kadar iyi bir grafikli oyun kötü bir grafikle oynanmaz diyorum. Konu sahibi bile itiraz etmedi sen boş boş agresiflik sergiliyorsun. Evet, herkesin sistemi iyi değil, sanki bende RTX Titan var da konuşuyorsun. Hem ön yargı hem duyar hem agresiflik hepsi bir arada.

Ne bu agresiflik yahu, sadece o kadar iyi bir grafikli oyun kötü bir grafikle oynanmaz diyorum. Konu sahibi bile itiraz etmedi sen boş boş agresiflik sergiliyorsun, harbi ergensin ha. Evet, herkesin sistemi iyi değil, sanki bende RTX titan var da boş boş konuşuyorsun. Hem ön yargı hem duyar hem agresiflik hepsi bir arada.

Ön yargı mı?

Ben sana kişisel değerlendirme diyorum. Adam belki oyunu çok oynamak istiyor ve bununda bir çözümü olduğunu söylüyorum. İnsan gibi konuşuyoruz burada sen ergenlikten, ön yargıdan bahsediyorsun. Asıl oyunun bu grafiklerle oynanmayacağını iddia edip ön yargıda bulunan sensin. Yazdığım cümlenin neresinde duyar yapıyorum söylesene bir de?

Merhabalar, uzun bir süre sonra GTA V almaya karar verdim ancak sistemimin bu konuda beni mağdur edeceğini düşünüyorum, GTA V oynayan ve danıştığım birkaç arkadaş, çözünürlüğü değiştirip ayarları doğru bir şekilde ayarlarsam +40 FPS alabileceğimi söyledi, sistemimi aşağıya bırakacağım, sizce bilgisayarım GTA V kaldırır mı, bana oynarken sorun yaşatır mı?

Ekran_Alnts.PNG

123.PNG

Oyunu bile açamayabilirsiniz. 4 GB RAM oldukça yetersiz.

Bende zamanında GeForce 610M 2 GB ya da 4 GB modeli vardı. İşlemci olarak da i5 2450M vardı. 8 GB RAM vardı MHz hatırlamıyorum ama hikaye modunda ort. 45-50 FPS Online'da da 30-40 FPS arası alıyordum.
Bu sistemlede ortalama bu FPS'leri alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı