HD Graphics 4000 iyi midir?

mirzafil

Centipat
Katılım
5 Eylül 2022
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartımın modeli Intel(R) HD Graphics 4000. Ekran kartlarından pek anlamıyorum bu ekran kartı iyi bir model mi ve eğer bilirseniz oynatmayacağı popüler oyunlar hangileri söyleyebilir misiniz? (Dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve RAM'im 12 GB.)
 
Ekran kartımın modeli Intel(R) HD Graphics 4000. ekran kartlarından pek anlamıyorum bu ekran kartı iyi bir model mi ve eğer bilirseniz oynatmayacağı popüler oyunlar hangileri söyleyebilir misiniz? (dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve RAM'im 12 GB.)

Eski oyunları açarsın , işlemcinin dahili grafik kartı. İşlemcini değiştirebiliyorsan işlemcini değiştir işlemcin nedir?
 
İyi olduğunu söyleyemem. Eskiden PUBG Lite açardı en iyi o da kapandı zaten. Valorant açıyor deniyor ama 30-40FPS'in üstüne zor görür gibi.
 
Bu kartın oynatacağı oyun yok ki oynatmayacağı oyunları yazalım hocam. Tam bir antika. Bende bunun bi' üst fosili HD3000 var ondan biliyorum.
 
Hocam laptop da 2. bir ekran kartı yoksa sıkıntı. Çünkü özellikleri falan çok kötü.
İyi olduğunu söyleyemem. Eskiden PUBG Lite açardı en iyi o da kapandı zaten. Valorant açıyor deniyor ama 30-40FPS'in üstüne zor görür gibi.
Hocam bu HD 4000'in 512 MB mı 32 MB mı VRAM'i var? 32 MB ise asla açmaz. 512 ise belki açabilir.
O kadar da değil hocam gene bir Minecraft falan açar.
Hocam Minecraft rahat oynar. Zaten çok iyi ekran kartı isteyen bir oyun değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı