HD Graphics 4000'le Valorant oynanır mı?

Üzgünüm, altta yazıyor görürsünüz diye düşündüm hemen vereyim. DDR3 8 GB. i5-3337U CPU @ 1.80GHz. Büyük ihtimalle oynanmaz herhalde...

Hep en düşük ayarlardaydım eski ekran kartında da ama, denemekten zarar gelmez.

RAM DDR3 8 GB olur mu?
Pardon kaçırmışım imzanızı. Denemekten zarar gelmez tabi ki ama oyunda 30fps bile alacağınızdan şüpheliyim :( .

Oyunu her türlü açar ama işlemci hızınız Turbo'da da 1.80 GHz ise FPS dropları yiyebilirsiniz.

Biraz önce denedim, Vanguard yüklüydü.

1654328522565.png

Hocam RAM belleğinde 2 GB tutuyor aşağı yukarı RAM'dan darboğazyaşamışsınız, sisteminizde RAM örnek vereyim 16 olsa sadece ekran kartı drobu olur o da çok fazla olmaz tabii cihaz çok yorulmuş cihaz değil ise.

Doğrudur hocam haklısınız. Benim PC'nin işlemcisi de zayıf zaten o yüzden kaldırmıyor olabilir belki.

Vanguard'ı silip yükleyin bence.

Vanguard sorununu çözdüm açılıyor oyun bir maç girmeyi deneyeceğim sonuçları paylaşırım.
Vanguard sorununu çözdüm açılıyor oyun bir maç girmeyi deneyeceğim sonuçları paylaşırım.

Hızlı olsun diye ölüm kalım savaşı girdim gayet iyi açıldı sadece map i gösterdiği yerde bir donma oldu sonra devam etti 50 FPS aldım Max, 30-45 arası oynadım ama İstanbul'da bile 98ms gösteriyordu hiç ping yoktu eh, haliyle bayağı da ısındı. Ama oynanıyormuş hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı