HD Graphics 50 Valorant kaldırabilir mi?

Bilinmezbirradam

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, içinde Windows 8.1 kurulu MacBook Air kullanıyorum. Normalde iş için kullanıyorum fakat arada bir kafa dağıtmak için arkadaşlarımın da oynadığı Valorant'ı yüklemek istedim fakat kaldırır mı emin değilim. Kasarsa falan sıkıntı olmaz, en düşük grafiklerde oynarım. Zevk almam için FPS'in yüksek olması falanda gerekmiyor. Sadece oyun oynanabilsin yeter.
Video Card
Intel(R) HD Graphics 500
Pixel shader 5.0
Vertex shader 5.0
CPU
Intel(R) Core(TM) i5-4250U CPU @ 1.30GHz
4.0GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, içinde Windows 8.1 kurulu MacBook Air kullanıyorum. Normalde iş için kullanıyorum fakat arada bir kafa dağıtmak için arkadaşlarımın da oynadığı Valorant'ı yüklemek istedim fakat kaldırır mı emin değilim. Kasarsa falan sıkıntı olmaz, en düşük grafiklerde oynarım. Zevk almam için FPS'in yüksek olması falanda gerekmiyor. Sadece oyun oynanabilsin yeter.
Video Card.
Intel(R) HD Graphics 500.
Pixel shader 5.0
Vertex shader 5.0
CPU.
Intel(R) Core(TM) i5-4250U CPU @ 1.30GHz
4.0GB RAM.

Düşünmüyorum Deneyin ne kaybedersiniz ki.

Bence kötü bir oyun deneyimi olur ekran kartınız paylaşımlı ve RAM 4 GB, ekran kartı çok iyide değil ve dizüstü ısınabilir, işlemci frekansıda düşük. İndirin deneyin derim ama 30 FPS'i geçmez sanırım.

Eğer ayar dosyalarından ölçeklendirmeyi dibe çekip bütün ayarları en düşüğe alırsanız 50 FPS civarı alabileceğinizi düşünüyorum. Ölçeklendirmeyi kör olmayacağınız şekilde ayarlarsınız 40 FPS civarı oynayabilirsiniz.

Açsa bile büyük ihtimalle düşük performans alırsınız. Başka oyunlara yönelin ama deneyin bir, bakalım ne olacak.

Konuyu açan arkadaş bir taş attı, 40 sosyalci çıkaramadı. Konucu arkadaş bi de kayboldu ortadan.

Denemeye üşenmiş arkadaş, denesin görsün.

Konuyu açan arkadaş bir taş attı, 40 sosyalci çıkaramadı. Konucu arkadaş bi de kayboldu ortadan.

Denemeye üşenmiş arkadaş, denesin görsün.
Ceza yemiştim bir saatlik. Üşenmek değil eğer gerçekten çok sıkıntı çıkaracak kadar kaldıramazsa pcye zarar gelebilir. Sormak istedim sadece.

Açsa bile büyük ihtimalle düşük performans alırsınız. Başka oyunlara yönelin ama deneyin bir, bakalım ne olacak.
CS 1.6 yüklemeyi düşünüyorum. Sizce kaldırır mı? Üşendiğimden değil fikir almak istiyorum.

Eğer ayar dosyalarından ölçeklendirmeyi dibe çekip bütün ayarları en düşüğe alırsanız 50 FPS civarı alabileceğinizi düşünüyorum. Ölçeklendirmeyi kör olmayacağınız şekilde ayarlarsınız 40 FPS civarı oynayabilirsiniz.

Hmmm… anlıyorum fakat şöyle bir sıkıntı var bilgisayarım aşırı derecede hızlı ısınıyor. Minecraft oynarken bile 1 saat sonra bayağı ısınmış oluyor. Ana kartında sıkıntı var galiba. Sizce sıkıntı çıkarır mı?

O
Bence kötü bir oyun deneyimi olur ekran kartınız paylaşımlı ve RAM 4 GB, ekran kartı çok iyide değil ve dizüstü ısınabilir, işlemci frekansıda düşük. İndirin deneyin derim ama 30 FPS'i geçmez sanırım.
Oyun deneyiminin pek iyi olmasına gerek yok aslında. Sadece oynanabilse yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı