K keremsrcgl Hectopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 18 6 Mart 2023 #1 Intel HD Graphics sürücüm 2017 yılına ait yeni sürücüyü nereden bulurum? Bilgisayarım Windows 11 i5 7.nesil işlemci var. Intel HD Graphics 620. Dosya Ekleri resim_2023-03-06_042929696.png 14 KB · Görüntüleme: 63
Intel HD Graphics sürücüm 2017 yılına ait yeni sürücüyü nereden bulurum? Bilgisayarım Windows 11 i5 7.nesil işlemci var. Intel HD Graphics 620.
Çözüm RowIinq 6 Mart 2023 Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şu sitedeki İntel Driver & Support Assistans programını indirip çalıştırın. Otomatikmen bulması lazım.
Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şu sitedeki İntel Driver & Support Assistans programını indirip çalıştırın. Otomatikmen bulması lazım.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.505 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 6 Mart 2023 #2 Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şu sitedeki İntel Driver & Support Assistans programını indirip çalıştırın. Otomatikmen bulması lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr Şu sitedeki İntel Driver & Support Assistans programını indirip çalıştırın. Otomatikmen bulması lazım.
KS KS K keremsrcgl Hectopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 18 6 Mart 2023 #3 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.505 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 6 Mart 2023 #4 keremsrcgl dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum Artı 0 Eksi
keremsrcgl dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 45 6 Mart 2023 #5 Eğer olmaz ise bunu deneyin. https://download.lenovo.com/pccbbs/mobiles/r0sd219w.exe Artı 0 Eksi
KS KS K keremsrcgl Hectopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 18 8 Mart 2023 #6 RowIinq dedi: Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
RowIinq dedi: Rica ederim. Çözüm olarak işaretlerseniz mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.505 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 8 Mart 2023 #7 keremsrcgl dedi: Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajımın hemen yanında Rapor yazıyor. Ona basıp Çözüm butonuna basıp onaylamanız yeterli. Artı 0 Eksi
keremsrcgl dedi: Nasıl yapıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajımın hemen yanında Rapor yazıyor. Ona basıp Çözüm butonuna basıp onaylamanız yeterli.