HD Graphics 630 CS:GO oynanamayacak kadar kasıyor

barisbardakci01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim MSI bir laptopum vardı ve ekran kartı bozuldu. Ben de Intel HD Graphics 630 ile devam ediyorum fakat birçok oyunda kasıyor. İnternetteyse insanlar GTA 5 bile oynatacağını söylüyor.

Arkadaşlar, benim MSI bir laptopum vardı ve ekran kartı bozuldu. Ben de Intel HD Graphics 630 ile devam ediyorum fakat birçok oyunda kasıyor. İnternetteyse insanlar GTA 5 bile oynatacağını söylüyor.
HD 630 cidden kötüdür.
CS:GO oynatır herhalde ama GTA oynatmaz sanırım.

Intel'in ürettiği ekran kartları giriş seviyesidir. Bu yüzden CS:GO gibi büyük oyunlarda sorun yaşamanız gayet normal bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır UHD 630 gayette oynatıyor. CS:GO nasıl büyük bir oyun ? Oyun büyük olunca bilgisayarın kasası mı geliyor ? Bilmeden konuşmayın.

Ayarları en düşüğe çekip, arkadaki tüm gereksiz programları kapatın.

Artı -2 Eksi
Dostum CS:GO çoğunlukla işlemci kullanıyor, ekran kartı fazla kullanmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır UHD630 gayette oynatıyor. CS:GO nasıl büyük bir oyun ? Oyun büyük olunca bilgisayarın kasası mı geliyor ? Bilmeden konuşmayın.

Ayarları en düşüğe çekip, arkadaki tüm gereksiz programları kapatın.

Paylaşmış olduğunuz video iki yıl öncesine ait. İki yıl öncesine kadar CS:GO sistem dostu bir oyundu şimdi değil. Eski GTX kartlarda bile kasabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı