HD Graphics Family MW2 ve Black Ops 1 Kasma Sorunu

dolap

Kilopat
Katılım
12 Haziran 2017
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim PC'de tuhaf bi sorun var. COD MW3 ve COD BO2 gibi oyunları kasmadan kaldırırken COD MW2 ve COD BO1 gibi oyunlarda fazla denilecek kadar kasma problemiyle karşılaşıyorum.

Sistem özelliklerim :

-64 bit
-4 GB Ram
-Intel HD Graphics Family 2 GB E.Kartı ( 32 bit ) [niçin 32 bit olduğunu anlamadım. PC ekran kartını güncelledi. Hala 32 bit yazıyor. Halbuki PC 64 bit]
-Intel Pentium 3.2 GHz

Bu kasmanın nedeni ve çözümü nedir sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC'de tuhaf bir sorun var. CoD MW3 ve CoD BO2 gibi oyunları kasmadan kaldırırken CoD MW2 ve CoD BO1 gibi oyunlarda fazla denilecek kadar kasma problemiyle karşılaşıyorum.

Sistem özelliklerim:

-64 Bit
-4 GB RAM
-Intel HD Graphics Family 2 GB E. Kartı ( 32 Bit ) [niçin 32 bit olduğunu anlamadım. PC ekran kartını güncelledi. Hala 32 bit yazıyor. Halbuki PC 64 bit]
-Intel Pentium 3.2 GHz

Bu kasmanın nedeni ve çözümü nedir sizce?

Sisteminizde harici GPU olmadığı için oyunlarda kasması çok normal. Ekran kartınız oyun için üretilmiş bir kart değildir. 2 GB olan belleği de RAM üzerinden alır. Normalde 64 veya 128 MB'dır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
yeni bir ekran kartı almadan ne yapmamı önerirsiniz?
Sistem özelliklerinizi detaylı bir şekilde yazarak yeni konu açın. Uygun olan ekran kartı hangisi diye sorun arkadaşlar cevaplayacaklardır.
 
teşekkürler. ama anlamadığım bi şey var. O da PC mw3 ve bo'yi kaldırırken mw2 ve bo1 gibi oyunlarda neden kasma yaşıyor?
O zamanda kasıyordur. 25 FPS lerde oynatıyordur. Ancak siz oynatıyor sanıyorsunuz. 30 FPS altı hem göz sağlığını bozar hemde sıkıcı oyun deneyimi sunar. Dediğiniz oyunlarda 10 FPS civarı aldığınızdan kasmayı iliklerinize kadar hissediyorsunuzdur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı