HD Graphics sistem FPS düşüşü

Shum

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Yas Marina Circuit
Daha fazla  
Merhabalar, bir arkadaşımın şikayeti üzerine bilgilerim yetersiz kaldığı için sizlere sormak istedim.
Arkadaşın cihazı bir laptop ve dahili Intel HD Graphics ekran kartına sahip. Kendisi daha önceden CS:GO oyununda sabit 60 FPS alabildiğini söyledi. Bugün yeni bir monitör aldı fakat monitörü bağlayıp oyuna girdiğinde maksimum 36 FPS alabiliyor. Sizce bunun sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Monitörü takınca iki ekran birden görüntü veriyorsa FPS düşmesi bundan kaynaklabilir başka bir bilgim yok maalesef bazı yerlerde Dual Channel RAM yapmakta düzeltiyormuş bu sorunu.

Maalesef ben de arkadaşımın sorununu anlayamadığım için bu konuyu açtım. SpeedStep kapatarak performans bir tık arttırılabilir belki.

Tüm sistemini yazar mısınız oyun için ise SpeedStep'i kapatabilir işlemci gerektiği yerde Boost hızına çıkacaktır zaten.

Sadece oyun için kullanılıyor. Tam sistem özelliklerine şu anda erişemiyorum maalesef. Tam sistem özelliklerini öğrenirsem buraya yazarım.
Tüm sistemini yazar mısınız oyun için ise SpeedStep'i kapatabilir işlemci gerektiği yerde Boost hızına çıkacaktır zaten.

i5 4200U.
İntel HD Graphics Family ekran kartı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı