HD Graphics ve GTX970 geçiş problemi

Aequtias

Hectopat
Daha fazla  
Herhangi bir programı çalıştırırken normalde yüksek performans ile harici ekran kartını kullanarak çalıştıramıyorum.
Aygıt Yöneticisi kısmında sadece harici ekran kartı gözüküyor. İşlemciye ait grafik kartı görünmemekte. Intel sitesinden driver indirdigimde ise sorun yaratıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? ( i7 6700K )

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü sistemlerde Nvidia Optimus desteği yok. Harici ekran kartından görüntü aldığın sürece, dahili ekran kartını kullanamazsın. Bu yüzden sürücü kuramıyorsun.
Yani halihazırda Nvidia'yı kullanıyorsun.

Monitörden gelen kabloyu ekran kartı girişine bağladığın zaman harici ekran kartı devreye giriyor. Dahili devre dışı kalıyor ve ikisi aynı anda çalışmaz. Kabloyu Anakart üzerindeki girişe mi taktın? Anakart üzerindeki girişe taktıysan harici ekran kartı devre de olmaz. Ekran kartı girişine takman lazım.

Ekran kartı bağlı olduğu zamanlar tarayıcı oyunlarında normal işlemci grafik kartından daha az performans gösteriyor.Bu durumlarda ekran kartını devre dışı bırakıp otomotik olarak seçme şansım olmadan işlemcinin grafiğini kullanıyorum. Yani ekran kartı nı boşuna almış durumuna düşüyorum.
Tarayıcıları ekran kartı ile çalıştırmanın başka bir yolu/seçeneği varmı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı