HD Grapich 4000 sistem Gang Beasts veya Human: Fall Flat kaldırır mı?

Arkadaşların galiba çok bir bilgisi yok, sizin bilgisayarınız dan 2 katı kadar daha performanslı bilgisayarımda en düşük ayarlar da dahi kasıyor ve üstüne Gang Beast daha iyi çalışır diyorlar. En son ki mesajımın üzerinden 1 saat geçmiş oyunu aldıysanız ve sizi tatmin edici derece de çalışmıyorsa iade edebilirsiniz.
oyunu almadım merak etigim 1 sey var sistem gereksinimlerinde sistem gereksinimi niye az ram yazıyor oyun ici map indirme vb demi var

Arkadaşların galiba çok bir bilgisi yok, sizin bilgisayarınızdan 2 katı kadar daha performanslı bilgisayarımda en düşük ayarlar da dahi kasıyor ve üstüne Gang Beasts daha iyi çalışır diyorlar. En son ki mesajımın üzerinden 1 saat geçmiş oyunu aldıysanız ve sizi tatmin edici derece de çalışmıyorsa iade edebilirsiniz.

Gang Beasts'in sistem gereksinimler 8 GB RAM GeForce 1080 Ti olmadığı için kaldırır diyorum bilmişlik taslamana gerek yok.

Gang Beasts'in sistem gereksinimler 8 GB RAM GeForce 1080 Ti olmadığı için kaldırır diyorum bilmişlik taslamana gerek yok.
Bilmişlik zaten taslamıyorum bildiğim için söylüyorum senin gibi çay bahçelerinden bildiğim bilgilerle gelmedim bizzat kendi sistemim de denedim sistem de GTX 750Ti 8GB RAM, HD4000'e göre çok daha hızlı.
oyunu almadım merak etigim 1 sey var sistem gereksinimlerinde sistem gereksinimi niye az ram yazıyor oyun ici map indirme vb demi var
RAM çok istemez, ekran kartı ister. RAM bilgisayarın hızını çok değiştirmediği için en az kullanılması gereken RAM'in altına geçmedik'çe sorun olmaz, ama ekran kartı gereksinimi yüksektir.

Bilmişlik zaten taslamıyorum bildiğim için söylüyorum senin gibi çay bahçelerinden bildiğim bilgilerle gelmedim bizzat kendi sistemim de denedim sistem de GTX 750 Ti 8 GB RAM, HD4000'e göre çok daha hızlı.

Öyle kafamdan atmıyorum bu bilgileri hocam biliyorumda söylüyorum yanlışım varsa düzelt diyorum çocuk kavgasına çevirdin iyice arkadaşa yardım edecektim sadece.

Öyle kafamdan atmıyorum bu bilgileri hocam biliyorumda söylüyorum yanlışım varsa düzelt diyorum çocuk kavgasına çevirdin iyice arkadaşa yardım edecektim sadece.
Hocam çocuk kavgasına siz çevirdiniz size kendi denediğimi, bu işi kendi gözümle yaptığımı söyledim bilmişlik taslama diyorsun. Yanlışınızı'da çok güzel ve iyi bir dil ile söyledim, sadece "Arkadaşların galiba çok bir bilgisi yok, (bilmediğinizi ve bunun çok normal bir şey olacağını kastediyorum) sizin bilgisayarınız dan 2 katı kadar daha performanslı bilgisayarımda en düşük ayarlar da dahi kasıyor ve üstüne Gang Beast daha iyi çalışır diyorlar." dedim.

Hocam çocuk kavgasına siz çevirdiniz size kendi denediğimi, bu işi kendi gözümle yaptığımı söyledim bilmişlik taslama diyorsun. Yanlışınızı'da çok güzel ve iyi bir dil ile söyledim, sadece "arkadaşların galiba çok bir bilgisi yok, (bilmediğinizi ve bunun çok normal bir şey olacağını kastediyorum) sizin bilgisayarınızdan 2 katı kadar daha performanslı bilgisayarımda en düşük ayarlar da dahi kasıyor ve üstüne Gang Beasts daha iyi çalışır diyorlar." dedim.

Hocam tamam haklısınız uzatmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı