HD Tune Error Scan tarama sonucu

lavish

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, pcmi sabah kalkıp açtığımda anakartın simgesi geçip Windows'un kilit ekranına gelmesi 2-3 bazen 5-6 dakika sürüyordu. Oyunlarda bazen harita yüklenmiyor ve aşırı drop yiyordum. RAM 8 GB drop yememi RAM'den kaynaklı buluyorum. Fakat arkadaşım HD Tune error scan taraması yap dedi. Error scan tara mısının yarısına kadar geldim fakat bayağı kırmızı işaretler çıktı ( arka planda oyun iniyor ) PC 4 aylık daha yeni. Sorun ne anlayan arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• hdtune_errorscan.PNG
    28,7 KB · Görüntüleme: 454

Hocam diskin hali kötü görünüyor drop ve harita yüklenmiyorn bundan kaynaklı garantiye vermen gerek sanırım.

Health sekmesinin paylaşır mısınız? Kırmızı işaretler sektörlerin okunma hızını gösteriyor. Ne kadar kırmızıysa o kadar yavaş okunmuş oluyorlar. Diskinizde bir sorun yok yani.

Health sekmesinin paylaşır mısınız? Kırmızı işaretler sektörlerin okunma hızını gösteriyor. Ne kadar kırmızıysa o kadar yavaş okunmuş oluyorlar. Diskinizde bir sorun yok yani.

Peki Windows kilit ekranına gelmesi 5-6 dakika sürüyor. Bu anormal değil mi?

Dosya Ekleri

• healt.PNG
    17,7 KB · Görüntüleme: 368
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…