HD Tune Error Scan tarama sonucu

lavish

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, pcmi sabah kalkıp açtığımda anakartın simgesi geçip Windows'un kilit ekranına gelmesi 2-3 bazen 5-6 dakika sürüyordu. Oyunlarda bazen harita yüklenmiyor ve aşırı drop yiyordum. RAM 8 GB drop yememi RAM'den kaynaklı buluyorum. Fakat arkadaşım HD Tune error scan taraması yap dedi. Error scan tara mısının yarısına kadar geldim fakat bayağı kırmızı işaretler çıktı ( arka planda oyun iniyor ) PC 4 aylık daha yeni. Sorun ne anlayan arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• hdtune_errorscan.PNG
    hdtune_errorscan.PNG
    28,7 KB · Görüntüleme: 456
Merhabalar, pcmi sabah kalkıp açtığımda anakartın simgesi geçip Windows'un kilit ekranına gelmesi 2-3 bazen 5-6 dakika sürüyordu. Oyunlarda bazen harita yüklenmiyor ve aşırı drop yiyordum. RAM 8 GB drop yememi RAM'den kaynaklı buluyorum. Fakat arkadaşım HD Tune error scan taraması yap dedi. Error scan tara mısının yarısına kadar geldim fakat bayağı kırmızı işaretler çıktı ( arka planda oyun iniyor ) PC 4 aylık daha yeni. Sorun ne anlayan arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

Hocam diskin hali kötü görünüyor drop ve harita yüklenmiyorn bundan kaynaklı garantiye vermen gerek sanırım.

Health sekmesinin paylaşır mısınız? Kırmızı işaretler sektörlerin okunma hızını gösteriyor. Ne kadar kırmızıysa o kadar yavaş okunmuş oluyorlar. Diskinizde bir sorun yok yani.
Health sekmesinin paylaşır mısınız? Kırmızı işaretler sektörlerin okunma hızını gösteriyor. Ne kadar kırmızıysa o kadar yavaş okunmuş oluyorlar. Diskinizde bir sorun yok yani.

Peki Windows kilit ekranına gelmesi 5-6 dakika sürüyor. Bu anormal değil mi?

Dosya Ekleri

• healt.PNG
    healt.PNG
    17,7 KB · Görüntüleme: 369
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı