HD Tune "Health status: Failed"

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
2.png
Adsız.png

Arkadaşlar başıkta da belirttiğim gibi error scan yaptım sorun gözükmedi, ancak health bölümüne gelince health status: Failed yazıyor. Bu HDD D: diski olarak kullanıyorum, Windows C: SSD diskin içerisinde bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 599484Eki Görüntüle 599485

Arkadaşlar başıkta da belirttiğim gibi error scan yaptım sorun gözükmedi, ancak health bölümüne gelince health status: Failed yazıyor. Bu HDD D: diski olarak kullanıyorum, Windows C: SSD diskin içerisinde bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Olayı cahilliğimden anlamadım ama diskinizde 99 tane bad sector var.
Tek bu bile o diski yakmak için sebep.
Quickscan vs kapalı test ettiniz değil mi?

Olayı cahilliğimden anlamadım ama diskinizde 99 tane bad sector var.
Tek bu bile o diski yakmak için sebep.
Quickscan vs kapalı test ettiniz değil mi?
Hayır arkadaşın diskinde bad sector yok. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Eki Görüntüle 599484Eki Görüntüle 599485

Bu arada bahsettiğiniz sorun(Airflow Temperature) kronik bir sorun Seagate'de. Reallocated Sector Count hatası artıyorsa HDD değiştirmeniz gerekiyor. Alacaksanız WD Blue alın.

Son düzenleme:
Hayır arkadaşın diskinde bad sector yok. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Bu arada bahsettiğiniz sorun(Airflow Temperature) kronik bir sorun Seagate'de. Reallocated Sector Count hatası artıyorsa HDD değiştirmeniz gerekiyor. Alacaksanız WD Blue alın.
Herhangi bir yazma okuma veya veri kopyalama gibi sorunum hiç yok sadece merak ettim bi anda hdd bozulurmu diye ondan sormuştum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı